Om Euromachines

Vilka är vi?

Euromachines AB är ett företag som jobbat med försäljning av storköksutrustning inom restaurang & hotellbranschen i 20 år. Vi jobbar med med olika typer av restauranger runt om i Sverige. Med denna långa kunskap har vi byggt en erfarenhet som är optimerad för att kunna anpassa utrustningen till ert behov och därmed kunna förhoppningsvis att effektivisera er verksamhet.

Europe International Teknik som koncern grundades redan 1998 med fokus på försäljning av storköksutrustning, år 2015 expanderades bolaget till den nuvarande organisationen Euromachines AB.

Euromachines AB arbetar med försäljning av storköksutrustning, likväl med service och reparation av produkter inom restaurang och hotell-sektorn. Försäljningen av storköksutrustning innefattar majoriteten av de produkter som användas i restaurangerna, vilket bolaget specifikt fokuserat på att utveckla successivt under moderniseringen av branschen.

Bolagets kundfokus är att skapa ett samarbete med organisationer som arbetar inom restaurang & hotell-branschen, detta är däremot inte vårt enda kundsegment då vi arbetar med kunder inom den privata och offentliga sektorn.

Vi är en organisation som jobbar varje dag för att expandera och bedriver ett väldigt kundfokuserat koncept för att kontinuerligt ge er kunder ett så välorganiserat och  lyckat köp som möjligt, där ni är med i hela processen.